O Nama

Život za Zajednicu je Početak jedne Nove Civilizacije

Mi se nalazimo u vremenu velike nevolje koja je opisana u Svetom Pismu. A ovo šta se dešava je samo početak velike nevolje, u narednih deset godina će se svet tako promeniti da to mi sada ne možemo ni da zamislimo.

Čitajući Sveto pismo razuzmeo sam da će iz tog vremena kao pobednici izaći samo ljudi koji su spremni da žive za zajednicu. Koji su se naučili da govore istinu jer bez poverenja nema zajedničkog života.Koji su naučili da pomažu jedni druge kada zapne, Koji neće čuvati svoju guzicu kada vide da bližnji propada.

Vreme Velike nevolje će istrebiti sa lica zemlje sve koji Lažu, Kradu, Otimaju, daju mito da bi zakinuli društvo, da bi ušli preko reda ili izbegli kaznu u saobraćaju. Ljude kurve će ovo vreme pregaziti jer oni neće umeti da žive za zajednicu i usamljeni će biti lak plen svetskih grabljivaca. Život za zajednicu će postati odlika dobrih ljudi

Neka ova zajednica bude naša škola koja će nam pomoći da se spremimo za vreme Bratoljublja i Ljubavi prema Bližnjima. Jer Drugi Hristov Dolazak će se u tome ogledati.

Najbolji Način da Predvidimo Budućnost je da je Stvorimo

Život za Zajednicu

Sveti Gral

Sveti Gral je sud iz koga je pio Hristos i njegovi učenici. Treba znati da sve što postoji u materijalnom svetu postoji i u duhovnom svetu jer materijalni svet izvire iz duhovnog.

Sve polazi od istine kao podloge za duhovni sud, kakva je naša istina takav će biti i naš sud. A kakav sud imamo, takvo ćemo piće piti: a piće su naša osećanja. Naš um opravdava ono šta mi od svoje volje radimo utičući tako na našu istinu.

Pa ako lažemo krademo, bludimo.. naš um će opravdavajući naša dela stvarati zabludu. Zabluda je istina nastala posle bluda. Vaspitanje, obrazovanje, znanje iskustva sve to utiče na to kakva će biti naša istina i kako ćemo suditi o svemu šta nam se dešava.

Život za Zajednicu

Pa ako živimo u Istini naš sud će biti dobar i imaćemo lepa osećanja poput ljubavi, milosti, sažaljenja, zahvalnosti… Ta osećanja su krv Hristova koja se prolila za naše spasenje. I ko pije Njegovu krv ima u sebi životnu radost, pije vino ljubavi Božije.

A čiji sud dolazi od zabluda pije gorko vino gneva Božijega: Gnev, bes, ljutnju, patnju….  Tvorite dobro i čuvajte svoju istinu kako bi ste pili iz Svetog Grala.

Mnogi za njim tragaše ali je malo onih koji ga i nađoše.

Psalam 98. O drugom Hristovom Dolasku

Pojte Gospodu pjesmu novu, jer učini čudesa. Pomože mu desnica njegova i sveta mišica njegova.
Javi Gospod spasenje svoje, pred narodima otkri pravdu svoju.
Opomenu se milosti svoje i vjernosti svoje k domu Izrailjevu. Vidješe svi krajevi zemaljski spasenje Boga našega
Raduj se Gospodu, sva zemljo; pjevajte, poklikujte i popijevajte!


Udarajte Gospodu u gusle, u gusle i s glasom psalamskim.
U trube i rogove zatrubite pred carem Gospodom.
Neka pljeska more i što je u njemu, vasiljena i koji u njoj žive;
Rijeke neka pljeskaju rukama; skupa gore nek se raduju
Pred licem Gospodnjim; jer ide da sudi zemlji; sudiće vasiljenoj pravedno, i narodima vjerno.

Život za Zajednicu

Raca Lazić

Telefon: +381611399593

Email: tvojbliznji@gmail.com